Geografie, întrebare adresată de marina6688, 8 ani în urmă

Descrie un oraș din
Asia,
Africa,
SUA,
Europa.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ionela44400
1

Răspuns:

Asia

Manila

ManilaȚara: Filipine

ManilaȚara: FilipinePopulație: 16,31 milioane locuitori

ManilaȚara: FilipinePopulație: 16,31 milioane locuitoriDensitate: 6.466 locuitori/kmp

ManilaȚara: FilipinePopulație: 16,31 milioane locuitoriDensitate: 6.466 locuitori/kmpOraș cu o istorie impresionantă, capitala filipineză este privită drept un oraș spaniol amplasat în mijlocul Asiei – Manila s-a aflat sub dominație spaniolă timp de trei secole, ceea ce se vede și astăzi în peisajul său urban și în stilul de viață al locuitorilor. În prezent, Manila traversează o perioadă înfloritoare din punct de vedere economic, fiind privită drept o metropolă cu un potențial uriaș de către investitori.

Africa

Răspuns de Keomix
1

Răspuns:

Yokohama (Japonia, Asia)

Yokohama este al doilea oraș ca mărime din Japonia în rândul populației și cel mai populat municipiu al Japoniei. Este capitala Prefecturii Kanagawa. Se află pe Golful Tokyo, la sud de Tokyo, în regiunea Kantō din insula principală Honshu. Este un important centru comercial din zona Marelui Tokyo.

Se află pe o întindere de 437.38 km pătrați, și pe 1 octombrie 2016 se știe că avea o populație de 3,732,616 locuitori.

S-a dezvoltat rapid ca oraș portuar proeminent al Japoniei după sfârșitul relativă izolare a Japoniei la mijlocul secolului al XIX-lea și este astăzi unul dintre porturile sale principale, împreună cu Kobe, Osaka, Nagoya, Hakata, Tokyo și Chiba.

Orașul Yokohama prezintă o climă subtropicală umedă cu veri calde și umede și ierni reci. Vremea, Yokohama are un model de ploaie, nori și soare, deși în timpul iernii, este surprinzător de însorit, mai mult decât în sudul Spaniei. Temperaturile de iarnă scad rar sub îngheț, în timp ce vara poate părea destul de cald din cauza efectelor umidității.

Adunarea municipală Yokohama este formată din 92 de membri aleși dintr-un total de 18 secții. PLD are un control minoritar cu 30 de locuri cu Partidul Democrat din Japonia cu un apropiat de 29. Primarul este Fumiko Hayashi, care i-a succedat lui Hiroshi Nakada în septembrie 2009.

Acest oraș are o bază economică puternică, în special în industria de transport maritim, biotehnologie și semiconductor. Nissan și-a mutat sediul în Yokohama din Chūō, Tokyo în 2010. PIB-ul Yokohama pe cap de locuitor (nominal) a fost de 30.625 $.

Sper că te-am ajutat! (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

Alte întrebări interesante