Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

descrie un peisaj din memorie,eventual,dupa o excursie in sinul naturii,folosind timpul petrecut.utilizeaza cit mai multe epitete,comparatii.Prezinta mai multe detalii despre:
a)tipul peisajului (padure, parc ,manastire, etc)
b)localizarea lui
c)anotimpul/perioada in care lai vizitat
d)formule,culorile,luminile vazute,sunetele auzite,mirosurile sesizate etc
e)impresia generala (incheiere)
PENTRU ASTA EU VA OFER 100 DE PCTE +INCA O SUTA +CORINITA+MULTUMESC+STELUTE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sandutsa
464
                           O plimbare cu familia  prin padure
    
Venise demult primavara,calare pe razele blinde si fierbinti ale soarelui.Padurea si-a pus straiele verzi.Inflorise floricelele.Acestea raspindise in jur un miros ametitor.
 Mai tirziu,fiind in luna mai,am hotarit cu parintii sa mergem la o plimbare in padure.Era o zi insorita.
Ajunsi acolo,am observat ca copacii erau verzi si floricelele dragute si-au aratat fata.Ele ne zimbeau ca roiul de fluturi colorati.Firicelele de iarba se leganau sub adierea blinda a vantului de primavara.Ne-am asezat pe iarba moale si ascultam minunatele triluri ale pasarilor zburatoare.Prin iarba se vedeau florile de papadii ca niste palarioare galbene.Albinutele zumzaiau pe linga flori.Probabil ele adunau polen ca niste gospodine adevarate.
  Raul de langa padure era limppede ca bolta cereasca.El curgea lin la vale.
Primavara in padure totul este fermecator si plin de viata colorata.
Am descoperit multe lucruri frummose,tot felul de minunatii ale padurii,acel coltisor de rai.
Chiar a fost o zi minunata si sper sa se mai repete!!!!!!!! Iubesc                                                      NATURA!!!!!!!!


kristinika200402: ata cu vacanţa! După 5 zile de odihnă, bugetarii ies mâine la locurile de muncă, iar studenţii şi elevii - la ore.

În ultima zi de vacanţă, aceştia au umplut locurile de agrement din Chişinău. Atracţia principală a fost patinoarul din centrul oraşului. În acelaşi timp, mulţi au ales să se odihnească în sânul naturii, cât mai departe de zgomotul urbei.

Parcurile şi terenul de joacă din centrul oraşului au fost luate cu asalt. Îmbulzeală mare a fost şi la Circ, unde copiii au fost aduşi de părin
Alte întrebări interesante