Limba română, întrebare adresată de medee81oy0wps, 8 ani în urmă

descriere unui copil de aproximativ 20 de rânduri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de buh95
2

Răspuns:

El e Pavel.Pavel e un tip de treaba, îi place fotbalul si baschetul, mancarea lui preferata este pizza si cartofii prajiti,îi place sa iasa afara cu prietenii lui,prietenul lui cel mai bun este Bogdan, culorile lui preferate sunt:verde, galben, movul si rosul. Îi place sa se plimbe cu bicicleta si sa mearga in parc cu trotineta, în general Pavel este un baiat timid dar foarte jucăuș

Sper ca te-am ajutat

Răspuns de Ellyana13
0

Răspuns:

Prietenul meu cel mai bun este Adelin. Este o fire blândă, ne înțelegem foarte bine. Are 13 ani și este pe clasa a 7-a. Parul lui este blond și strălucește foarte frumos in soare iar ochii lui sunt căprui.

Este puțin mai slăbuț, dar asta nu îl face să pară mai ciudat. Mâncarea lui preferată este pizza și cartofii prăjiți. Are note destul de mari la școală ceea ce îl face mândru. Este foarte harnic, ajută la treburile casei și are mereu grijă de sora lui mai mică care are doar 2 ani. În timpul liber ii place foarte mult să se de-a cu skateboard-ul și adoră tot la fel de mult înotul. Este foarte bun și la footbal, mai ales când se joaca cu mine. Ziua lui este pe 20 martie și o sărbătorește mereu alături de familia lui. Acesta este prietenul meu cel drag.

sper că te-am ajutat

Alte întrebări interesante