Limba română, întrebare adresată de prepelitaamira, 8 ani în urmă

descrierea a unui joc sportiv​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de l0987
3

Tenisul este un sport care poate fi jucat individual sau în dublu, iar câmpul se schimbă și în funcție de numărul de jucători. Este un sport foarte emblematic recunoscut în întreaga lume. Scopul este să trimitem mingea spre cealaltă parte și trebuie să se miște în interiorul câmpului adversarului și să o facă întotdeauna până când un jucător nu lovește mingea sau sfârșește prin a face o greșeală.

Jocul de tenis este compus din seturi 3, fiind câștigătorul jocului care reușește să câștige primele seturi 2. Seturile se compun din jocuri / jocuri, iar scopul este de a ajunge mai întâi la jocurile 6. Pentru ca setul să se încheie, trebuie să existe cel puțin o diferență între meciurile 2 dintre jucători. Dacă 6 / 6 rămâne în joc, va trebui să fie jucat un tie-break, care funcționează ca un joc suplimentar, iar cine poate câștiga acest joc și ajunge primul la jocul 7, câștigă setul.

Echipamentul pentru practicarea tenisului este foarte simplu. În ceea ce privește îmbrăcămintea, nu există nicio regulă conform căreia uniformele trebuie să poarte și fiecare jucător poartă, de obicei, haine de format similar care le împiedică cât mai puțin călătoria. Restul, se axează doar pe rachetă și pe minge.

Alte întrebări interesante