Engleza, întrebare adresată de marinaplotniku, 9 ani în urmă

Descrierea casei visurilor tale.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ALVIN0500
4
Frumos. aveti vise frumoase 
eu? 
Incep cu cartierul... mi-ar place sa fie un cartier american unde este o strada...si pe stanga si pe dreapta case. Asa mi-ar place, dar sunt si alte scheme de cartier  care cu siguranta m-ar atrage foarte mult.
Apoi legat de casa.sa aiba un aspect placut, unic.Sa aiba vreo 3 camere(nu se pun si copii.nu e cazul ) apoi o bucatarie mare deoarece cel mai mult timp il petrecem in bucatarie de aia suntem asa grasi ) apoi sa aiba 2 bai... un hol etaj.si mansarda .sau mansarda sa fie etajul. Sa aiba o curte mare cu piscina. teren de basket.si multe flori  si chestii ornamentale.de ex: o fantana mica in mijloc... un garaj cu un masseratti  ma multumesc si cu ford
in concluzie.Visul meu poate ajunge la o mare amploare care poate fi realizat in procent de 10%  insa ma pot constrange. iar astfel ajunge la o posibilitate de materializare de 90% .imi place sa cred ca 90%! pentru ca gandesc pozitiv...si imi doresc mult ca atunci cand voi mai creste sa-mi implinesc visul in ciuda faptului ca parintii mei nu l-au indeplinit  asta ma face mai optimist.si mai increzator in mine! O zi dureros de placuta va doresc!
Răspuns de Zibi142
0
Casa mea de vis


Este o casă mare,spatioasa cu terasa,piscină, grădină etc. Are 2 etaje si in fiecare soi este la top cu modă si invențiile . In aceasta ca sa de vis as vrea sa traiesc eu ,fetita,băiatul si sotul . Vreau sa am o casa in care ca si cum as sta in puf .




Sper ca team ajutat !!!
Alte întrebări interesante