Limba română, întrebare adresată de IoanaAlexandraMorus, 8 ani în urmă

descrierea scolii in 119-150 de cuvinte.scoala trebuie sa fie descrisa ca fiind frumoasa.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rebecaolanescu99999
1

Școala este instituția unde copiii învață diferite discipline, fiind dotată cu multe clase, băi, în majoritatea cazurilor o sală de informatică, una sau mai multe cancelarii, iar de asemenea poate avea mai multe etaje și balustrade. Clasele conțin bănci, scaune, catedră, dulap în care se țin manuale și rechizite, centrală, ușă, geamuri, și desigur o tablă. Unele școli pot avea și un videoproector sau un cabinet medical.

Școala este instituția unde copiii învață diferite discipline, fiind dotată cu multe clase, băi, în majoritatea cazurilor o sală de informatică, una sau mai multe cancelarii, iar de asemenea poate avea mai multe etaje și balustrade. Clasele conțin bănci, scaune, catedră, dulap în care se țin manuale și rechizite, centrală, ușă, geamuri, și desigur o tablă. Unele școli pot avea și un videoproector sau un cabinet medical.•Aici mai există sală de sport care poate fi situată înăuntru sau afară, având: jaloane, saltele, mingi, etc, iar unele școli au și cantină.

Școala este instituția unde copiii învață diferite discipline, fiind dotată cu multe clase, băi, în majoritatea cazurilor o sală de informatică, una sau mai multe cancelarii, iar de asemenea poate avea mai multe etaje și balustrade. Clasele conțin bănci, scaune, catedră, dulap în care se țin manuale și rechizite, centrală, ușă, geamuri, și desigur o tablă. Unele școli pot avea și un videoproector sau un cabinet medical.•Aici mai există sală de sport care poate fi situată înăuntru sau afară, având: jaloane, saltele, mingi, etc, iar unele școli au și cantină.•În sala de informatică se află: calculatoare, birouri, scaune și sursă de internet, dar se mai pot afla și altele.

Școala este instituția unde copiii învață diferite discipline, fiind dotată cu multe clase, băi, în majoritatea cazurilor o sală de informatică, una sau mai multe cancelarii, iar de asemenea poate avea mai multe etaje și balustrade. Clasele conțin bănci, scaune, catedră, dulap în care se țin manuale și rechizite, centrală, ușă, geamuri, și desigur o tablă. Unele școli pot avea și un videoproector sau un cabinet medical.•Aici mai există sală de sport care poate fi situată înăuntru sau afară, având: jaloane, saltele, mingi, etc, iar unele școli au și cantină.•În sala de informatică se află: calculatoare, birouri, scaune și sursă de internet, dar se mai pot afla și altele.•Aceasta este școala!

Alte întrebări interesante