Limba română, întrebare adresată de ionescualex8999, 8 ani în urmă

DESCRIEREA UNEI PERSOANE Prietenul meu/Prietena mea Realizează un text cu titlul, Prietenul meu Prietena mea". întrebări care te vor ajuta: INTRODUCERE: 1)Cum se numeste prietenul tău cel mai bun? 2) Unde v-ati cunoscut? CUPRINS: 3)Cum arată prietenul tău? (scrie cum are ochii, părul, adaugă detalii despre forma fetei, despre zambetul acestuia, despre inaltime (dacă este înalt/scund/potrivit), cum se îmbracă; 4)Ce ii place să facă? 5)Cum se poartă acesta cu tine? (scrie ce trusături sutletesti are prietenul tău: bun/iertător/ bland/generos/inteligent/îndrăznet/sincer etc.); 6)Ce admiri cel mai mult la prietenul tau? ÎNCHEIERE: 7)Ce sentimente si pentru prietenul tau?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de annamajor025
3

Prietenul meu cel mai bun se numeste .... (numele). Ne-am cunoscut acum un an, la un teren de fotbal, am inceput sa ne cunoastem mai bine si de atunci am devenit prieteni foarte buni.

El este putin mai inalt decat mine, are ochii verzi, parul castaniu, pistrui si un zambet mare si larg care ii molipeste pe toti. Ii place sa se imbrace in stil sport, poarta aproape tot timpul pantaloni de trening si tenisi, si ii place sa joace fotbal dar si sa cante la chitara in timpul liber. Se poarta foarte frumos cu mine, este generos, rabdator si mereu ma face sa rad la glumele lui. Cel mai mult admir la el faptul ca este sincer si mereu spune ce are pe suflet, fara sa minta.

(Numele) este persoana care ma intelege cel mai bine si pe care pot conta mereu, tin la el si il respect foarte mult.

Alte întrebări interesante