Limba română, întrebare adresată de olgutsaaa, 9 ani în urmă

Descrierea unui camp cu flori linga mare si in preajma sint situate niste stanci

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TeoDorra
8
Era o zi frumoasa de vara. Eram in vizita la matusa mea care locuieste pe plaja marii. Langa casa ea si-a amenajat o gradina mare cu flori, pe un deal . De dimineata am iesit sa respir aerul curat al marii si sa ma plimb prin gradina. M-am asezat pe o banca si am inceput sa privesc peisajul minunat.
    Soarele iesea din mare mangaind florile gingase si stancile  ce ieseau din mare. Apa se intindea parca in valuri pentru a fi atinsa si ea de lumina blanda.
Florile racorite de o briza usoara parca dansau usor acompaniate de sunetul valurilor ce se izbeau lin  de stanci. Era o liniste de nedescris. Pacea si bucuria m-au cuprins. Ma simteam si eu ca o floare colorata. Vantisorul imi batea prin par. Mi-am ridicat privirea si am privit stancile. Atat de mari vrand parca sa se opuna marii si vantului. Valurile inspumate ajungeau lin la mal.
   Totul era intr-o armonie de nedescris. Nu voi uita niciodata acel camp cu flori la malul marii.
Răspuns de crinairin
9
      Natura a creat un colt de rai parca desprins dintr-un basm.
      In mijloc e marea cea larga,deasupra e cerul albastru,in zari sunt muntii cei falnici,iar in margine o mica campie plina cu flori.Curcubee,albine,vanturi cand calde,cand reci,domina coltul de rai.Albatrosul zboara neincetat intr-o febrila cautare de peste,albina culege nectarul,marea scalda campia cu valurile ei cand tumultoase,cand blande,iar eu privesc la nesfarsit minunata natura.Cand marea e calma,florile zambesc spre soare,cand vantul adie lin in campie,albina planeaza ca intr-un somn linistit,copacii stau mandrii cu coroana spre cer,burnica adoarme in poiana,iar pestii fac salturi in mare.E prea multa splendoare,e prea ulta caldura,lumina si viata!
      Doar stancile stau tacute,mute ca niste statui,ele sunt paznicii marii fideli,ele au amintiri,vanturile si apele marii nu le-au urnit din loc.Acolo sunt pe vecie,imbratisati ca niste frati:stanca,apa,campia si cerul,si-asa va fi mereu.
        E unicul meu colt de rai in care ma pierd si ma regasesc!
                                                                                  Sper sa-ti placa raspunsul meu!

Alte întrebări interesante