Limba română, întrebare adresată de moiseianaediflor, 8 ani în urmă

descrierea unui membru din familie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AncaMt
21

Exemplu:Mama mea are 35 de ani și este o femeie foarte frumoasă. Este scundă, are ochi căprui și pătrunzători, iar părul lung și castaniu, îl are mereu aranjat și pieptănat. Ochii ei sunt meru blânzi și mă privesc întotdeauna cu dragoste, duioșie și căldură. De multe ori cu o simplă privire reușește să mă calmeze sau să mă încurajeze.

Mama este o persoană harnică și nu se plânge niciodată, indiferent ce are de făcut. În fiecare dimineață, când ma trezesc, o zăresc în bucătărie pregătindu-mi micul dejun. Apoi mă duce la școală, iar de acolo merge la serviciu. Indiferent dacă este acasă sau la serviciu, mama mea este o persoană energică și foarte entuziastă în tot ceea ce face.

Când sunt bolnavă, cine mă poate îngriji cu atâta bunătate ca mama?! Eu pentru toate acestea, o iubesc mai mult decât pe orice ființă din lume. Și oricât voi face pentru ea nu va fi deajuns. În câteva cuvinte, mesajul meu pentru mama mea este acesta: „Mamă, tu ești cea mai bună dintre mamele din lume. Aș vrea să cresc mare ca să poți să fii mândră de mine, așa cum sunt și eu de tine” .

Alte întrebări interesante