Limba română, întrebare adresată de KubiLau, 8 ani în urmă

descrieti în 150-350 de cuvinte un colt de natura în anotimpul iarna! Dau coroana!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de NicoleNikol
1
Era o zi frumoasă de iarna așa ca m-am hotărât să admir natura îmbrăcată in haine albe.
Nici nu am ieșit bine pe ușă că ,deodată ,m-am trezit dintr-o lume ca din basm.Din cer fulgi coborau precum niște mărgăritare dansând in bătaia vântului. Întreaga natura era intr o stare eterna de amorțire.Copacii singuri si părăsiți și-au dat jos haina de frunze ruginii schimband-o cu o mantie alba.Pe ulițe răsuna zgomotul copiilor.
Totul părea a fi un mic petic desprins dintr-un basm.

KubiLau: ma mai poți ajuta cu ceva?
NicoleNikol: cu ce?
KubiLau: cu o narațiune
NicoleNikol: sigur
KubiLau: trebuie sa fac o narațiune despre anonimul iarna
NicoleNikol: O scriu chiar acum
KubiLau: ok
KubiLau: mulțumesc
nicoleta7868: A venit şi pe la noi iarna cu multă zăpadă. Ninge atât de frumos încât nu poţi să te opreşti să nu ieşi afară şi să te joci prin omătul cel rece şi pufos. Fulgii mari plutesc în văzduh şi se aştern într-un covor din ce în ce mai pufos. Zăpada scânteietoare împodobeşte copacii. Iarna este cumplită şi viscolul frământă lumea. Afară este plin de copiii veseli cu obrajii roşii. Casele albe sunt înconjurate de un câmp de zăpadă. Cei mari dau de pe cale zăpada să se poată circula.
NicoleNikol: Era o zi frumoasă de iarna.Soarele inca mai strulucea printre norii cenusii ce acoperea cerul ,incercand sa ne transmita raze calde.Am decis să merg împreună cu familia mea intr-o mica excursie pentru o zi la munte.Cand am ajuns acolo ne am cazat la un hotel din apropiere.Dupa ce ne am instalat am plecat pe pârtie. Ne-am distrat împreună o zi intreaga.Am admirat peisajul scufundat in zăpadă. Noaptea se lăsa așa ca trebuia sa ne intoarcem acasă bucuroși de ziua pe care am avut-o
Alte întrebări interesante