Limba română, întrebare adresată de ralucajercan, 9 ani în urmă

Descrieti,intr-un scurt text,pregatirea unei vizite la muzeul Nationalde Istorie a Romaniei.Folositi verbele:au hotarat,viziteaza,vor organiza,am plecat,multumesc,raspund.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Maya2015
1
Irina,Claudia si Alin,au hotarat sa viziteze Muzeul de istorie.
Ajuns acolo,acestia vor organiza o sedinta in cadrul vizitei.Aceasta sedinta se va termina seara si vor pleca la ora 19:35.Copiii vor pune anumite intrebari despre picturile din sala aceea si prezentatorii vor raspunde la intrebarile puse de ei.......Cred ca am dat o mica idee!
Răspuns de Utilizator anonim
0
Era o zi frumoasa de vara ,cerul stralucea precum smaraldul iar cativa elevo mai mari au hotarat impreuna cu doamna invatatoare ca vor organiza o excursie la Muzeul National de Istorie.Doamna invatatoare ne-a dat de recapitulat cateva lecti din urma din care nu v-a fi puse intrebari despre diferitr intamplari din trecutul nostru la care v-a trebui sa raspund.Am plecat! Din nefericire cand am ajuns acolo mi-a fost pusa o intrebare la care nu imi aduceam exact aminte raspunsul iar o alta colega mi-a soptit raspunsul stiind ca nu-l stiam.Am fost nevoita sa-i multumesc pentru gestul ei.A fost o zi superba
Alte întrebări interesante