Limba română, întrebare adresată de mira3431, 8 ani în urmă

Descrieți o imaginara schimbare a unui om in momentul îndrăgostirii, explicând sentimentele...150-200 de cuvinte.
Dau 100 puncte​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
5

Răspuns:

Îndrăgostitul.

O schimbare radicală sau mai putin asupra propriei persoane.

Un sentiment mai greu de descris în cuvinte. O privire de ansamblu asupra propriei persoane, și a celei de care îmi place. Incerc sa ma gandesc si sa privesc obiectiv, dar și subiectiv, sa reusesc sa imi gasesc defectele si sa le remediez, chiar sa le transform pe parcurs ca pe o magie în calități. Simt nevoia de a fi o persoană perfectă, pentru a părea perfectă în fața persoanei iubite, vreau sa imi schimb modul gândirii, comportamamentul fata de ceilalți si nu numai. Sunt o persoana fericită, simt cum zbor de fericire... Momentul în care m-am îndrăgostit este unul de neimaginat. Din acest moment, îmi doresc să fiu mereu împreună cu cealaltă persoană, as vrea sa fie doar a mea, sa ne petrecem timpul liber împreună ca și cum ar fi ultima zi din viețile noastre. Vreau să profit de fiecare clipa alături de persoana dragă mie, sa ne desfășurăm hobby-urile, sa ne împărtășim secretele unul altuia, sa ne imbratisam si sa uitam de toată lumea, sa nu ne pese de ceilalți și sa fim fericiți. Din păcate, doar un vis frumos plin de speranță și dorință.... Imi este asa rușine să îi dezvălui celuilalt sentimentele mele. Dar speranța... Speranța nu ma lasa. În fiecare zi ma imaginez alături de el/ ea, iar sentimentele devin si mai puternice. Din punctul meu de vedere, este groaznic sa fii îndrăgostit/ îndrăgostită deoarece acumulezi si încerci să intretii un amalgam de sentimente.

Dar, totuși, este ca un vis pe care îl trăiești la maxim, iar, în multe dintre cazurile foarte fericite, cealaltă persoană iti află sentimentele si poti fi alături de el/ea după multă așteptare, dorința, speranța, frică și multe altele.

Follow dacă am fost de ajutor.

#nicoletacatalina481. ♡♧♧♡♡

Răspuns de Ads14
6

Dragostea, cel mai puternic sentiment

" Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali ". "Dragostea este un vis si o parere, o haina stralucita asezata peste durere ". Fericirea absoluta a unui om este atunci cand iubeste sincer. Momentul indragostirii este unul special, unic, pe care reusesc sa il inteleaga cu adevarat doar persoanele ce isi daruiesc reciproc o "iubire infinita". Dragostea poate fi considerata chiar si un miracol, deoarece are puterea necesara de a-i schimba pe oameni si a-i face sa devina mai buni, mai grijulii, mai responsabilizati si nu in ultimul rand mai iubitori. Acest sentiment puternic atrage de regula apreciere, apropiere, intelegere, respect, ajutor reciproc, colaborare intre doua persoane. Fericirea sta la baza unei povesti frumoase de iubire si astfel spus omul se simte implinit din punct de vedere sentimental.

" Dragostea este cel mai frumos lucru din lume, care nu poate fi vazut, nici atins, dar poate sa fie simtit in inima ". Se poate spune ca dragostea este darul de a oferi bucurie altora.

Iubirea este cel mai profund sentiment pe care il incerci vreodata. Cand iubesti, iubesti tot, absolut tot si nu ceri sa ti se dea ceva in schimb.

"Fericirea se masoara in iubirea pe care o vezi in ochii celui pe care il iubesti ".

"Adevaratele povesti de dragoste nu au un final ".

Sper sa iti placa compunerea !

Alte întrebări interesante