Limba română, întrebare adresată de mlucasenco2, 9 ani în urmă

descrieti oral o buburuza folosind expresiile:mica vietate,ochi mari,puncte negre,bob rosu,fiinta draguta si altele.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Scheletoni
30
Buburuza este o mică vietate foarte drăguță și cu multe puncte negre. Se așează pe o floare ca un bob roșu și își deschide ochii mari și drăgălași minunîndu-se de frumusețea florii
Răspuns de marry21
10
Trăia o mica vietate într-o pădure. Ea avea ochii mari , pe spate avea puncte roșii si arata cu un bob mic si roșu . Ea era o ființă drăguță si deșteaptă de fiecare data când mergea la școală mereu lua.....Excelent ! Iar părinți ei erau uimiți de notele pe care le ia. Când doamna lor a vrut sa facă ședință cu părinți .... toți copii erau supărați pentru ca ei mereu luau note mici , iar mica buburuza, ere foarte vesela, ea abea aștepta ! După a plecat de la școală a ajuns acasă si a strigat ca mâine au ședință cu părinți , părinți ei au spus ca nu e rău sa o revada pe doamna învățătoare . Părinți buburuzei au mers si s-au uitat ca are doar zece pe linie așa ca părinți buburuzei au decis sa ca mica buburuza sa meargă la o școală unde poate face tot ce dorea si mai ales făcea ce ii place sa facă cel mai mult ( sa doarmă) ( sa învețe ) ( sa danseze , sa cante )
Sper ca te-am ajutat si mie mia cerut sa inventez compuneri si sa învăț despre buburuze eu pe aceasta am iventat-o pe moment . Te rog daca îți place sa îmi dai coroana .

mlucasenco2: multumesc mult
marry21: cu plaacere :)
Alte întrebări interesante