Informatică, întrebare adresată de gfjuvcthjgf1306, 8 ani în urmă

Descrieți paşii pe care trebuie sa îi urmați în cadrul aplicației Microsoft Word pentru a configura zona de antet în scopul furnizării unui conținut diferit pe paginile pare față de cele impare (de exemplu, într-un document de 10 pagini paginile 1, 3, 5, 7, 9 vor conține textul ,,pagini impare" iar paginile 2, 4, 6, 8, 10 vor conține textul ,,pagini pare"). ​.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de claudiamiron44
0

Explicație:

     Intri in aplicatia Microsoft Word , mergi in bara de sus si dai click pe Insert , apoi din meniul care apare dai click pe Header , alegi Edit Header , bifezi in meniul care apare in parte de sus "Different Odd&Even Pages" . Apoi revii in pagina propriu-zisa(fara sa dai click pe absolut nimic) . Acolo scrii "Pagini impare" pe prima pagina, apesi pe "Close Header and Footer" tot din meniul de sus si astfel toate paginile impare pe care le vei crea vor avea aceasta denumire in antet.

    Apoi dai click pe Insert , apesi pe Blank Page si iti creezi astfel o noua pagina.

   Pe aceasta noua pagina, dai click pe Insert , apoi din meniul care apare dai click pe Header , alegi Edit Header . Apoi revii in pagina propriu-zisa(fara sa dai click pe absolut nimic) . Acolo scrii "Pagini pare" , apesi pe "Close Header and Footer" tot din meniul de sus si astfel toate paginile pare pe care le vei crea vor avea aceasta denumire in antet.

Succes ! :)

       

Alte întrebări interesante