Limba română, întrebare adresată de Panda719, 8 ani în urmă

Descrieți situații în care nu se respectă o persoană! Considerați că nu aveți respectat niciodată ?de ce ?cum vor putea câștiga respectul?civică va rog dau 20 puncte ​.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de oneacaionut77
1

Situatii des întâlnite in care nu se respectă o persoana

1.Multi dintre noi facem asta si nu este bine...Daca vedem un copil sărac sau care nu are haine prea scumpe,noi radem de el.

Soluția:Ar trebuii sa ajutăm acel copil cum putem,sa ii donăm haine vechi de ale noastre care nu mai sunt bune,sa ii oferim ceva ce nu il mai folosim,dar sa o facem cu suflet.

2.Daca vedem pe stradă un vecin sau o cunoștință,ori nu îl salutam ori așteptam sa ne salute el.Acest lucru este greșit.

Soluția: Trebuie sa salutăm persoana aceea, indiferent daca este mai în vârstă sau mai tânără, deoarece asa putem dovedi ca suntem educați.

Da,eu consider ca de multe ori nu sunt respectat,dar încerc sa fiu eu cel care respecta,nu plătesc cu aceeași monedă,deoarece as fii la fel ca persoana respectivă.

Daca vă aflați în situația in care nu sunteți respectat, încercați sa fiți dvs.respectuos si educat cu persoana care greșește,asa isi va da seama ca a greșit si se va schimba!

Sper ca te am putut ajuta destul!Paa

Alte întrebări interesante