Studii sociale, întrebare adresată de meow05, 8 ani în urmă

Descrieți un conflict de familie. Arătați cauzele care au provocat acest conflict și construiți o poveste despre cum se va sfârși Formulează doua reguli pentru evitarea conflictelor în familie.
*10 randuri*
VA ROGG!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eborta
6

Un conflict în familie, este ceva ce nu ar trebui să fie. Dar totuși el a izbucnit. Mama este nervoasă pe fiica sa, că nu a făcut curățenie în cameră. La care fiica-i reproșează, că de fiecare dată face o temă de ceartă din cauza asta. Fiica a început să-ți dea ochii după cap, după ce mama ei îi ținu o morală destul de severă.Cauzele care au provocat acest conflic, este că fiica ei este iresponsabilă, nu își face curat în cameră fără să îi spună cineva. A doua cauză e că nu își organizează timpul, ceea ce duce la încetinirea activității ei. Adică lasă pe mai pe urmă.  Acest fapt generează nemulțumire mamei, cât ți ei prin faptul că o ceartă, ceea ce duce la un conflict.

Reguli pentru evitarea conflictelor în familie:

1.Copiii să-ți respecte obligațiunile ce le revin ca membrii ai familiei,prin îndeplinirea lor conștiincios.

2. Părinții să încerce să afle cauza, din ce motiv  adoleșcenta nu reușește să facă curat în cameră. Odată ce a găsit care e cauza nereușirii de a face curat în cameră, părintele poate să găsească acele soluții ce o vpr ajuta pe fiică să fie mai responsabilă, și astfel mama nu v-a mai trebuie să ridice tonul la fiica ei.

Alte întrebări interesante