Limba română, întrebare adresată de catalinciomirt, 9 ani în urmă

Descrieti un mediu urban ca presupus loc de intilnire cu fiinta draga.Textul trebuie sa se inceapa cu fraza:''In acest loc,cuprins de vraja visului,te asteaptam sa vii,,...

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pisiculta
6
in acest loc curpins de vraja
Era in mijlocui toamnei tarzii.Frunzele copacilor se asterneau pe jos ca un covor miraculos.
Pasarele erau fericite ciripind mereu in copacii fara pic de frunza.Copii micuti se jucam razand in parcul de langa.Doar eu eram cel trist.
Eu eram cel trist care isi pierduse catelulusul cu doar cateva zile in urma.Bietul de el atat de mult l-am iubit murise din cauza mea.
Iarna se apropiase  copilul era din ce in ce mai suparat.Hoinarind pe drumuri gandinduse la catelusl sau si la fercirea pe care nu o poate avea.
Intr-o zi se indreptase foarte tare de casa incat nu mai stia incotro sa mearga.O padure uriasa plina de copacii puternici si mari erau in fata lui.
Copilu ofta privind inapoi cu ochii in lacrimi.Deodata isi aprinde o lumanare si spuse
-mie dor de Puppy !
spuse baiatul cu capul aplecat se puse jos langa un copac urias si mare si adormira  deodata in visul sau aparu catelasul lui jucaus si pletos puppy ! fugi crede la baiat si il linsesera.Baietelul cu ochii in lacrimi la strans in brate si a auzi o voce spunandui ca ii in rai.
Sper ca iit place e destul de trista dar faina :* seara faina


catalinciomirt: nu e aceia ce cautam
pisiculta: bine ca am stat 1 ora sa o scriu
catalinciomirt: (:
Alte întrebări interesante