Limba română, întrebare adresată de mirelabocan, 9 ani în urmă

descrieti un raft al unei biblioteci(publice ori personale).
Remarcati asemanari si deosebiri in:
•aspectul exterior al cartilor(coperta,cotorul,formatul,marimea,culoarea,volumul informatiei)
•prezentarea grafica(macheta,imagini...)
•autori,titluri,tematica
•remarcati in ce masura aceste date vorbesc despre proprietarul bibliotecii sau despre profilul ei(publica,stiintifica,pentru copii etc.)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de steligeo
473
Biblioteca din camera mea are trei rafturi. Pe primul raft am asezat cartile copilariei care imi amintesc primii ani de scoal, cand incepusem sa citesc. Sunt cateva carti de povesti ,de Ion Creanga, de care imi amintesc cu nostalgie, care au copertile roase si rupte in unele locuri. Au trecut cativa ani de atunci. Pe acelasi raft se odihnesc cateva carti de aventuri ,scrise de Jules Verne, care m-au purtat in lumea imaginara a acestui scriitor. Aceste carti sunt mai mari decat cele scrise de Ion Creanga si au copertile cartonate. Povestirile  din paginile lor au imagini reprezentative care imi amintesc de subiectul ales de scriitor.Starea lor este mai buna deoarece am mai crescut si am inteles ca o carte trebuie pastrata cu grija.
Acest raft reprezinta copilaria mea si pastreaza in el , printre pagini si coperti , un crampei din viata mea de elev in scoala primara.

mirelabocan: Mersi mult))
Utilizator anonim: Este super
Utilizator anonim: super
Trandashir: thx :D
UltimateSpiderMan: care a raportat abuz! :o
vipslanina: ms
Alte întrebări interesante