Limba română, întrebare adresată de iliealexia4013, 8 ani în urmă

deși în text există substantive proprii care fixează traseul parcurs de tren numele orașului din care pleacă Goe nu este precizat din ce motiv crezi că autorul a preferat să folosească structura urbea x alege dintre variantele de mai jos sau propune tu alta.


iliealexia4013: Deși în text există substantive proprii care fixează traseul parcurs de tren numele orașului din care pleacă Goe nu este precizat din ce motiv crezi că autorul a preferat să folosească structura urbea x alege dintre variantele de mai jos sau propune tu alta. Variantele : A) absența numelui orașului sugerează că oriunde ar putea exista copii ca Goe. B) autorul nu cunoștea numele orașului. C) numele orașului nu era important nefiind vorba de un oraș mare.
iliealexia4013: Naratorul prezintă evenimentele în mod obiectiv sau subiectiv justificați răspunsul oferind exemple din text D-l Goe.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iuliiiiii17
4

Răspuns:

care sunt variantele?....................


iliealexia4013: A) absența numelui orașului sugerează că un rând ar putea exista copii ca Goe .
iliealexia4013: B) autorul nu cunoștea numele orașului. c) numele orașului nu era important nefiind vorba de un oraș mare.
iuliiiiii17: Din punctul meu de vedere autorul nu a precizat numele orasului deorece a lasat la alegerea cititorului sa deduca locul de unde incepe actiunea si nici nu pune mare importanta pe numele acestuia
iliealexia4013: Mulțumesc pentru răspuns !
karyana830: ms!
Alte întrebări interesante