Geografie, întrebare adresată de arionloredana198, 8 ani în urmă

despre călătoriile lui Amerigo Vespucci, algoritmul este in poza.Urgeeeeent​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cateacotorobai12345
3

buna♥

----------------------------

raspuns:

anii de calatorie  - in mai 1499 pana pe 22 februarie 1512

locul de pornire-Florentia

ce a descoperit- El a deschis calea din Europa către America, după care a fost numită aceasta din urmă, el la ajutat pe cristofer columb sa descopere AMERICA.

inportanta calatoririi-sa descopere america si sa ajunga un mare explorator.

explicatie: cred ca te intrebi dece i sa pus numele Americii dupa numele lui  :) chiar daca doar la ajutat pe columb, pai stai ca iti explic eu :

Amerigo Vespucci a fost cel care a descoperit America. Într-o scrisoare trimisă de el la Florența în 1503, el a prezentat o descriere detaliată a terenurilor descoperite de el, sugerând că cel mai probabil nu au nimic de-a face cu continentul asiatic, deoarece se grăbesc destul de departe spre sud. În același timp, el raportează că aceste teritorii sunt locuite și propune, de asemenea, desemnarea noului continent descoperit cu Lumea Nouă.În 1507, cartograful Martin Waldseemüller a propus să numească continentul recent descoperit America - după celebrul explorator Amerigo Vespucci. Din acel moment, un astfel de nume apare pe toate hărțile și atlasele geografice. Deși navigatorul a vizitat doar America de Sud, Nordul poartă și numele Amerigo Vespucci.

-------------------------------------------

cuplacere♥ si

coroana daca vrei :)


cateacotorobai12345: nai pentru ce
cateacotorobai12345: daca ai putea si coroana ca am mare nevoie de ea :)
cateacotorobai12345: bine multumesc mult♥
Alte întrebări interesante