Studii sociale, întrebare adresată de gatmanromeo, 8 ani în urmă

Determina necesitatea respectarii regurilor elaborate de voi si pentru voi si gasiti solutii de promovare a acestor reguli in clasavoastra pentru o mai perioda mai intelegenta
ajutatima urgent plsss


SilviuWolf18: frate fii mai coerent ca nu ti-am inteles intrebarea deci ce vrei mai exact ?
gatmanromeo: la
gatmanromeo: Determina consecintele comunicarii asertive asupra dezvoltarii personalitatii
gatmanromeo: si
gatmanromeo: Identifica legatura dintre comunicare si relatii interumane
imi trebuie urgent
gatmanromeo: si cam atit
SilviuWolf18: gata frate cu placere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SilviuWolf18
3
oamenii care se comportă asertiv sunt cei care au o stimă de sine ridicată și care îi tratează cu respect pe semenii lor. Cu alte cuvinte, vorbim de oamenii maturi ! deci ca o mare consecinta a comunicarii astertive  este maturizarea si dezvoltarea stimei de sine care ajuta la comunicare cu cei din jur intr-un mod autentic si eficient !

 legatura dintre comunicare si relatii interumane consta in faptul ca oamenii impărtăşesc  cunoştinţe, interese, atitudini, simţăminte, idei si, mai ales, pot să-şi schimbe mentalitatea, să-şi însuşească un sistem de valori necesar vieţii de zi cu zi astfel individul se cunoaşte pe sine şi si totodata cunoaşte oamenii din jurul lui.


SilviuWolf18: mi-am*
gatmanromeo: plsss
gatmanromeo: Determina consecintele comunicarii asertive asupra dezvoltarii personalitatii
gatmanromeo: sunt din chisinau
gatmanromeo: sectrorul botanica
SilviuWolf18: stai sa ne intelegem eu ti-am rezolvat exercitiile o data
SilviuWolf18: Identifica legatura dintre comunicare si relatii interumane : oamenii care se comportă asertiv sunt cei care au o stimă de sine ridicată și care îi tratează cu respect pe semenii lor. Cu alte cuvinte, vorbim de oamenii maturi ! deci ca o mare consecinta a comunicarii astertive este maturizarea si dezvoltarea stimei de sine care ajuta la comunicare cu cei din jur intr-un mod autentic si eficient !
SilviuWolf18: pardon stai ca am gresit
SilviuWolf18: vine asa Identifica legatura dintre comunicare si relatii interumane : legatura dintre comunicare si relatii interumane consta in faptul ca oamenii impărtăşesc cunoştinţe, interese, atitudini, simţăminte, idei si, mai ales, pot să-şi schimbe mentalitatea, să-şi însuşească un sistem de valori necesar vieţii de zi cu zi astfel individul se cunoaşte pe sine şi si totodata cunoaşte oamenii din jurul lui.
SilviuWolf18: apo asa Determina consecintele comunicarii asertive asupra dezvoltarii personalitati : oamenii care se comportă asertiv sunt cei care au o stimă de sine ridicată și care îi tratează cu respect pe semenii lor. Cu alte cuvinte, vorbim de oamenii maturi ! deci ca o mare consecinta a comunicarii astertive este maturizarea si dezvoltarea stimei de sine care ajuta la comunicare cu cei din jur intr-un mod autentic si eficient !
Alte întrebări interesante