Geografie, întrebare adresată de abucsanu, 8 ani în urmă

dezvoltati argumentul :
omul, ca si alte vietuitoare ale Terrei , poate supravietui doar intr-un mediu curat. Solul, apa si aerul sant invelisurile planetei de care depinde sanatatea a tot ce este viu. prin implicarea responsabila in actiuni de de protejare a miediului ambiant ne asiguramsanatatea..
va rog ajutatima, este urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pitarugabriela
11
Omul ca si alte vietati face parte din natura. El se alimenteaza si creste intrun mediu referitor la organism. Omul are nevoie de natura, in primul rand natura este curata ,in al doialea rand aerul este fara microbi. Dar natura trebie si ingrijita pentu a te bucura de bunatatile ei.Omul trebie sa nu arunce gunoaie,sa nu taie copaci,sa nu faca multe intreprinderi cu fum si asa mai departe...Astfel omul isi va asigura sanatate eficient si fara dubii.

abucsanu: mai ajutat foarte mult..!!!!
nunutu12: bravoo
nunutu12: felicitari
nunutu12: ma cu nosti sau nu sunt din satul musteata
nunutu12: eu te cunosc
Răspuns de sprintrap
5
Omul ca si alte vietuitoare ale Terrei poate supravitui doar intr-un mediu curat deaorece sa traiasca un mizerie aerul sa fie poluat de deseuri,de gunoaiele fabricii nu ar putea trai si animalele la fel .Locul in care traiesc sa fie curat sa nu doarma in mizerie pentruca de asta de pinde sanatatea.Noi trebuie sa ne inmplicam mai mult in aceste actiuni pentru a proteja mediul si sa ne straduim sa nu poluam aerul ,oi oameni suntem neclijenti fata de natura
Alte întrebări interesante