Limba română, întrebare adresată de pitikapiticut, 9 ani în urmă

Din textul Vizita...
Esti Ionel
Povesteste intamplarile .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elagabriela13
4
era de ziua mea.un prieten de-al mamei mele venise in vizita.imi adusese o minge supra elastica.de plictiseala am inceput sa ma joc si sa cant din trambita calarind calul meu de lemn.
cand am facut liniste am luat o tigara si am fumat.dintr-o data mi s-a facut rau.cand m-am trezit maama m-a luat in brate.aparu-se servitoarea si am sarit in fata ei cu sabia mea.din greseala am lovit-o pe mama.am sarutat-o dulce pe obraz si am luat dulceata,m-am dus in hol si am turnat-o in sosonii musafirului.
Răspuns de alivladutz
5
azi astept vizitatori si primul care a venit a avut de furca cu mine. mai intai am suparat-o pe slujnica prin bucatarie, de tipa mereu dupa mama, apoi am stat printre picioarele ei de era sa verse tava cu ceaiul fierbinte peste musafir. ma tot striga mama sa stau cuminte, dar am luat mingea primita cadou si dai si bate-o prin camera de nu mai puteau vorbi de zgomot si asta nu-i nimic, m-am pus pe batut tobele de a vrut musafirul sa plece. m-am potolit cand mi-am adus aminte ca mai trebuie sa trag un fum si cand mi-am aprins si eu tigara se trezeste musafirul meu sa imi spuna ca nu e sanatos. asa era ca ma-m pus pe o tuse pana la lesin, dar mi-am revenit si direct la sosoni lui m-am dus si i-am turnat dulceata sa ma pomeneasca. si uite asa a decurs ziua mea de sf. Ion
Alte întrebări interesante