Limba română, întrebare adresată de vaseataranu, 8 ani în urmă

discurs de 3-5 min cu tema : "toti acei ce au acces la o biblioteca , a carti , sunt niste inşi mai buni decat altii mai fortificati ,iar durerile il ating mai putin si nefericirile trec mai repede va roooooog pls dau 50 de pcte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Gabit1
0
-Are cum ar di sa am acces la biblioteca si nu doar eu si toti ceilalti Cărțile sunt niste inși mai buni decât alți fortificații .Iar durerile ii ating mai putin si nefericirile trec mai repede. Eu cred ca este minunat sa ai acces la o biblioteca, poti exersa la citit. Si asta este parerea mea despre toti care au acces la o biblioteca.Sper sa fie bun dar intai te rog sa verifici si de altundeva.

vaseataranu: Trebuie sa- l prelungeshti ca am nevoie de 3 - 5 min
Gabit1: O biblioteca este ca a doua casă,te simti vine iar când citești te simti in largul tau este foarte frumos pentru ca in acelasi timp esti si relaxat este incredibil.aBibleoteca este foarte importanta atât pentru oameni mari cat si pentru cei mici .Dacă nu sti sa citesti nu poti face nici teme nici suplimentar,absolut nimic.Cam asta este parerea mea despre o biblioteca.
Gabit1: Este a doua parte
vaseataranu: Shi a doua te rog
vaseataranu: Spune si despre carte ceva te rog
Alte întrebări interesante