Limba română, întrebare adresată de AlexBu, 9 ani în urmă

Discurs despre profesorul de istorie ,nu portret fizic sau moral ,un discurs in care sa-i multumesc si spun ce parere am despre el.A, era sa uit ,este si profesor de geografie .Plz help me ,boyz :D

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
35
Ma simt onorat sa vorbesc despre minunatul meu dascal,un om cu un caracter  de o valoare inestimabila in domeniul invatamantului.
Datorita calitatilor exceptionale cu care a fost inzestrat ,a stiut sa ne faca sa iubim materiile pe care ni le-a predat cu daruire si pricepere ani la rand.Istoria si geografie sunt pentru mine materii preferate care mi-au deschis calea spre cunoasterea neamului meu si spre cunoasterea geografica a patriei mele.
Datorita acestui minunat om am inteles ca m-am nascut intr-o tara ,frumoasa ,bogata ,cu oameni buni si muncitorisi ca provin dintr-un neam de bravi istorici ,care au luptat eroic pentru bunurile tarii.
Va multumesc domnule profesor pentru eforturile depuse de dumneavastra in intreaga cariera.Noi atatea generatii pe care le-ati calauzit spre un drum presarat cu reusite , ne inclinam cu respect in fata dumneavoastra.Suntem mandrii ca avem un dascal care s-a dedicat trup si suflet scolii,un om de o onestitate deosebita,un parinte care ne-a indrumat pasii  spre o cultura generala vasta
Va multumim ,domnule profesor!

AlexBu: Mi-ai facut pielea de gaina .ESTI UN GENIU!!!! Bravo !!
Utilizator anonim: multumesc
Răspuns de Utilizator anonim
8
Am o onoare nespus de mare cand imi amintesc de generala,dar mei ales de un profesor special. Acel profesor unic , inzestrat de la Dumnezeu cu o blandete in glas si intelepciunea lui care venea din inima , acel profesor ne facea scoala mai draga ca orice,care ne spunea sa venim la scoala bucurosi, ca daca venim tristi mai bine nu venim.
Cand
era sa avem ora cu el venea la fix,nu ca alti profesori care  veneau la jumatea orei. El imbina utilul cu placutul si orele lui nu erau o povara,era mai mult o distractie.
Acel profesor unic este profesorul nostru de geografie si istorie.

Alte întrebări interesante