Limba română, întrebare adresată de darisdutulescu, 9 ani în urmă

discursul despre dm învățătoare de sfârsitul clasei a 4 a

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bubucosmi17
1
În cei patru ani, ne-ați învățat atâtea lucruri, ați însemnat totul pentru noi. Ați avut răbdarea să vă aplecați cu mult drag asupra fiecăruia, să ne înțelegeți, să ne ajutați și să ne încurajați mereu. Am fost o echipă, o familie, pentru că ați știut cum să ne uniți având același crez și o inimă care a bătut la fel pentru toți.
Cu dăruire și înalt profesionalism, ne-ați insuflat dragoste de carte, ne-ați crescut în cultul muncii și al onoarei. Punctuală, conștiincioasă și mândră de noi, cu un caracter puternic și frumos, ne-ați fost un model demn de urmat! Ce altceva ne-am mai fi dorit, nu știu, pentru că am avut de toate în cei patru ani. Câte am învățat din toate? Suficient ca să putem să clădim în continuare edificiul cunoașterii.
Răspuns de IuliaAvdei10
1
In toti acesti patru ani, cu bune si cu rele mereu ne-ati fost alaturi. Ati fost ca o raza de soare pe cerul plin de nori al mintii noastre. Ati avut grija de noi ca o mama de proprii ei copii. Mereu cand nu stiam ceva ne-ati explicat din nou si din nou. Cand a fost necesar ne-ati certat parinteste cu luare aminte. Ne-ati iubit foarte mult. Aceasta iubire , desigur a fost reciproca.

darisdutulescu: frumos
Alte întrebări interesante