Limba română, întrebare adresată de iuliana0, 9 ani în urmă

Doamna de romana ne-a dat sa facem o compunere lunga, cam de 5 pagini cu creaturi mitice!Am ales unicornul,dragonul si elfii dar nu stiu cum sa dezvolt!Ajutooooooooor!


Valush: Va verifica? Adica vine sa vada daca ati scris 5 pagini? Cacci daca nu , nu te agita. Fa cat poti. Iar daca va verifica, scrie cat de labartat poti !
iuliana0: Pai ne ia caietele de teme si le verifica!
Valush: Atunci scrie putin mai labartat !
Valush: Crede-ma , functioneaza !
Valush: Si o sa ai 5 pagini:)\
iuliana0: Bine!
iuliana0: Ma ajuti tu cu compunerea?
iuliana0: Te rog!!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cocollino123
9

Uite. De exemplu unicornii: Creaturi mistice, legendare,avand faimosul corn de aur(sau diamant) in frunte. Au puteri speciale care le folosesc doar pentru a face bine. Sunt unii dintre cei mai indragiti personaje din desenele animate. Coama alba, coroana pe frunte, picioare lungi si subtiri, coada fina si alba,ochi sclipitori si blanzi,etc.

Dragonii: Fiinte magice,zburatoare,cu solzi puternici,considerati fortele raului. In unele cazuri apar si ca eroi ai personajelor bune aflate in pericol. Aripile lor puternice pot distruge un oras intreg (eh,am zis si eu ).

Elfii:mici spiridusi vrajiti cu preacunoscutele urechi ascutite. Ajutoarele mosului in a confectiona jucarii(iti dai seama ca e figurativ) . Au un suflet bun, si in general,au o barba lunga si alba. Imbracati in verde si tichii verzi pe cap, stârnesc rasul dar si admiratia.



  Stiu ca a iesit o prostie,dar am incercat.

Alte întrebări interesante