Doar exerciriul 5 va rog mult de tot. Dau coroana. urgent!!!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f(-7/3) = 3*(-7/3) + 1 = -7 + 1 = -6
f(-2) = 3*(-2) + 1 = -6 + 1 = -5
f(-√3) = 3* (-√3)^2 - 1 = 3*3 - 1 = 9 - 1 = 8
f(0) = 3*0^2 - 1 = -1
f(√3/3) = 3* (√3/3)^2 - 1 = 3*3/9 - 1 = 0
f(3) = √(3 - 3) = √0 = 0
f(124) = √(124 - 3) - √121 = 11
pirvanesculau2004:
mulțumesc mult!!!
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Studii sociale,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă