Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Doresc o compunere de 15-20 randuri in care sa relateze experietiile traite in Delta Dunarii cu un grup de prietenii, in compunere trebuie sa folosim minimul cinci strucutri spcifice descrierii, de tipul substantiv-adjectiv

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DjFresh20
0
Camparea la Delta Dunarii.

   Si acum duc dorul excursiei de acum cateva zile cu George , Radu si Dorel.A fost atat de frumos si extraordinar ! Era sa ne rasturnam..Ops , haide mai bine sa va povestesc de la capat :
   ``Acum cateva zile am plecat cu prietenii enumerati mai sus sa campam langa Delta Dunarii.Acolo un batran intelept ne-a calauzit in cele doua zile minunate.
Radu si Dorel au inceput sa pescuiasca , sa avem ce manca in seara instelata ce urma sa fie , iar eu cu George am mers cu barca sa ne plimbam.
   Mergand pe rau in jos , deodata barca se clatina.Din ce pricina ? George.Se agita de frica . De ce oare ? Pentru ca a zarit un urs brun.Bine inteles ca i-am dat o palma , l-am stropit cu apa , si pana la urma , si-a revenit...
   Cand am ajuns la tabara , ceilalti baieti au prins deja niste pesti deliciosi se sfaraiau pe gratar.Mirosul imbatator a strabatot toata padurea.
   Mosneagul ne povatuia cu niste sfaturi ciudate sa spun asa.Adica ne spunea niste lucruri fara sens care nu-si aveau rostul , dar marog .. Cred ca avea o boala sau ceva de genu.
   La amurgul rece , rasunau diferite glasuri de animale.Noi le ascultam cu drag , uitandu-ne la stele.Pe la miezul noptii , ne plictisisem si noi Domne. , si ne culcaram in culcusul cald , iar a doua zi plecaseram acasa.``
  Cam asta a fost cu toata excursia.Deci sa continui : am mancat , am dormit , era sa ne rasturnam cu barca , ne-am speriat de un urs , am urmarit stelele , am primit sfaturi prostesti de la un mos intelept si ...Cam atat.
   Multumesc ca m-ati ascultat cu ce aveam de spus.

Daca ti-am fost de ajutor , nu uita sa folosesti ``Cel mai inteligent raspuns`` sau ``Multumesc`` , sa sti ca ma ajuta foarte mult.Bafta la scoala :*.


Alte întrebări interesante