Limba română, întrebare adresată de ionutz18, 9 ani în urmă

Doresc o compunere de 25 de randuri de caiet mare cu titlul o intamplare la muzeul satului

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nastasenicusor
28
                     O intamplare la muzeul satului    
      Era o dimineata frumoasa de vara.Clasa a 3 a s a hotarat sa mearga azi la muzeul Satului.Elevii bucurosi intra in autocar.
        Au mers  timp de o ora.Acum au ajuns in fata muzeului. Alex,de prea multa bucurie, a topait atat de mult in cat a daramat cosul de gunoi.In acel moment au inceput toti colegii lui sa rada,dar sa trecem de asta si sa vedem ce s a intamplat in muzeu.
         Au intrat in muzeu, acum.Toti credeau ca vor primii acadele,dar nu au primit.Nu e voie sa mananci in muzeu!Danut nu a ascultat, sia desfacut senvisul si a facut mare mizerie pe unde a trecut.
        Cand ghidul arata exponatele muzeului, Danut, radea,tipa ori alerga.Dar nu peste mult timp a venit un domn care se ocupa cu curatenia si le a spus ca daca vor face curatenie unde au facut mizerie nu ii va da afara din muzeu.
        Atunci doamna rusinata ,a mers alaturi de copii si au facut curatenie!Au terminat seara tarziu,chiar cand se inchidea muzeul.Nu au putut termina de vazut muzeul ,din cauza ca au facut curatenie dupa danut.
        Au plecat de la muzeu.Doamna le spune copiilor ca nu ii va mai lua niciodata pe Alex si pe Danut in excursie.
         Ce excursie nereusita!

Asta a fost compunerea.Sper sa iti placa.Nu e de 25 de randuri aici,dareu am transcris o pe caiet si mi a incaput pe 25 de randuri!



Alte întrebări interesante