Limba română, întrebare adresată de sebyuta2003, 9 ani în urmă

Doresc si eu o compunere 15-25 randuri in care sa povestiti o intamplare petrecuta intr-o tabara . Va rog am nevoie de ia azi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de enelaura20
3

Anul acesta, in tabara, nu am avut timp nici sa respiram. Pentru unii , ca si mine, a fost prima oara, pe langa altii care erau obisnuiti.

Am fost la Moeciu. In prima zi am ajuns entuziasmati la cabana. Ne-am cazat si am stabilit cu cine vom imparti camera. In seara aceea, Teodora, sora Antonelei ne-a spus povesti de groaza. Toata lumea a fost speriata si….ce ar mai fi lipsit? S-a oprit curentul. Era cam ora 10. Tipetele se auzeau peste tot in cabana. Pana la urma, am ajuns sa dormim toate fetele in acelasi pat, de frica si sa incercam sa adormim….

Trecand peste asta.. in urmatoarea zi am avut prima excursie. Intai am fost pana la magazin sa ne luam ceva de rontait. Am calatorit peste munti, am dat de un rau, de o mica pestera si….ce credeti?? Ne-am ratacit!!

Toti eram speriati. Mama Antonelei a intrebat un batran daca stie cum putem ajunge inapoi. Acesta ne-a dus pe un drum gresit! A trebuit sa ne cataram pe stanci si sa mergem 48 Km pe jos! De la 10 pana la 17. Acasa toti eram obositi si ne-am dus direct in pat.

Mancarea a fost delicioasa de asemenea.
Aaaa….cum puteam sa uit?? Am avut in fiecare seara concurs de dans in foisor si mai apoi, discoteca. Am primit note pe ritmuri de Cha-cha, vals, R&B si altele..Am mers la Castelul Bran unde, unii au vizitat castelul, altii s-au dat in casa groazei. Ne-am cumparat suveniruri si am facut poze. Apoi am fost la Cetatea Rasnov unde am cumparat zmeura si ne-a prins si ploaia! Am mai fost si la Pestera Dambovicioarei si am “explorat” stalactitele si stalagmitele condusi de ghid.In fiecare zi n-am facut decat sa ne jucam si sa ne distram! La sfarsit am avut un atelier Fun Science si un delicios concurs de gatit tort!Ce mai! Abia asteptam cu nerabdare urmatoarea tabara!







sebyuta2003: Cek .
sebyuta2003: Cel mai inteligent raspuns. am apasat din greaseala la celalalt sorry
Ady2007: la al meu vrei sa spui ca ai apasat din greseala?
Răspuns de Ady2007
1
Intr-o buna zi de vara doamna invatatoare sa gandit ca sa mergem in tabara.Acolo vom sta 6 zile și 5 nopti.In prima zi vom merge in padure.In a doua zi vom merge la lac.In a treia zi vom merge pe o campie.Apoi repetam si urmatoarele 3 zile! sper ca te-am ajutat la teme
Alte întrebări interesante