Limba română, întrebare adresată de rrainbow757, 8 ani în urmă

Doresc si eu o compunere despre Prima zi la scoala
Va amintiti prima zi de scoala? Cum a fost?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlbertIm
3

Răspuns

Salut !

Prima zi de scoala

Prima zi de scoala a fost una deosebita . A fost o zi in care mi-am facut prieteni noi pe care ii am si acum . Sa va povestesc  . La inceput am intrat in clasa impreuna cu doamna invatatoare . Doamna invatatoare , doamna Mihaela , asa imi amintesc cum o chema , era o fire asa de blanda si buna . doamna ca ea nu mai vedeai . Ne-am asezat toti in cerc si ne-am povestit intamplarile din vacanta . Dupa o ora ea ne-a povestit cat de frumos va fi acest an . Ne-a spus ca o sa avem un caiet care o sa putem desena betisoare si a spus ca in clasa 1 vom invata sa scriem . Eu eram foarte destept/desteapta si stiam sa citesc  de pe vremea aceea . Doamna m-a laudat si a spus sa ma ia exemplu  pe mine . A fost o zi de minune . Nu as uita-o niciodata

Sper ca te-am ajutat

#Albert1001


rrainbow757: Nu te supara pe mine ca iti spun... dar ce maestru esti cand ai si greseli ? Intreb pentru un prieten, cu cine ai facut lb. si literatura romana ? "explemplu" sau "Exemplu" ? Si cred ca daca m-as mai uita inca o data pe ce ai scris, cu siguranta as mai gasi greseli. Rog pe altcineva mai competent sa compuna
Răspuns de Utilizator anonim
3

Răspuns:

Dis de dimineata, toti elevii se trezesc dupa o noapte usoara, sa mearga la scoala in prima zi.

Clopotelul suna si ne asezam toti pe cate un scaun din clasa plina de minunatii.

Raftul cu carti de abia astepta sa citim cate o carte din el, florile de la ferestre asteptau sa fie din nou udate de noi, panourile abia asteptau sa fie asezata o expoziție, tabla abia astepta sa scriem si sa ne distram alaturi ... pe ea.

In cele din urma, ne revedem dupa o vacanta frumoasa alaturi de familie si plecari sau excursii.

Am aflat ca avem o profesoara noua... frumoasa, tanara, cu parul lung, de inaltime medie, care este foarte bucuroasa ca a picat la clasa noastra.

Dupa ce ne-a predat regulile si sistemul scolii... plecam spre casa, asteptand a doua zi sa ne revedem si sa invatam lucruri noi.

#M1hai_15

#Albert1001 :))))))

Alte întrebări interesante