Franceza, întrebare adresată de 26052010, 8 ani în urmă

DORESC UN REFERAT DESPRE BRUXELLES; CURIOZITATI, GASTRONOMIE OBIECTIVE TURISTICE. MULTUMESC

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rroxy69
1

Răspuns:

A Bruxelles, le 1er janvier 2002, € est utilisé à la place de l'ancien franc.Bruxelles est un endroit formidable à visiter, spécialement conçu pour les touristes.C'est la capitale de la Belgique, le siège du gouvernement et du parlement fédéral.La première mention de la ville remonte aux environs de l'an 700, lorsque saint Vindécéen, évêque de Cambrai, tomba malade à Bruxelles, lors d'une visite. Au 10ème siècle, Bruxelles était une forteresse sur les rives de la Zena. Le Brabant était divisé en quatre comtés et la forteresse était la capitale de l'un des quatre.

Explicație:

In Bruxelles , de la 1 ianuarie 2002 se foloseste € in loc de vechea moneda numita franc .Bruxelles este un loc minunat de vizitat , special amenajat pentru turiști. El este capitala Belgiei , sediul guvernamental si parlament federal .Prima menționare a orașului este în jurul anului 700, când Sfântul Vindecean, episcop de Cambrai, s-a îmbolnăvit la Bruxelles, în timpul unei vizite. În secolul al X-lea, Bruxelles era o cetate pe malul Zenei. Brabantul era împărțit în patru grofate, iar cetatea era capitala unuia din cele patru


rroxy69: Scuze pentru ca ti-am raspuns atat de greu , a trecut o saptamana de cand ai pus intrebarea . Iti trebuia urgent ?
rroxy69: Stiu ca ai spus ca doresti un referat dar eu am facut doar un text.
rroxy69: ai si varianta in lb romana daca vrei
rroxy69: sper ca te-am ajutat !
Alte întrebări interesante