Franceza, întrebare adresată de picioread, 9 ani în urmă

Draga Maria,
Iata ca vacanta de vara s-a incheiat de cateva saptamani am inceput si scoala. Sunt destul de trista pentru ca zilele libere imi lipsesc. Acest an va fi unul dificil pentru ca examenul final se apropie si eu am impresia ca nu voi fi niciodata pregatita pentru el.
Stiu ca am hotarat sa ne vedem luna viitoare dar nu stiu daca voi reusi sa ajung la tine. Imi pare rau dar responsabilitatile scolii sunt numeroase si aproape nu mai am timp liber.
Sper sa intelegi aceasta situatie si poate reusesti tu sa vi la mine.

Pupici, Ramona

Scrieti raspunsul Mariei in minim 10 randuri va rog frumos sa ma ajutati. Va multumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de caterinelopo65
1
Nu e nimic, Ramona. Sunt sigura ca dupa teste vom gasi timp destul si pentru asta. Sper sa iei o nota mare la examen. Nu-ți fa griji, daca inveti totul va fi bine. Daca vrei pot veni in weekend sa te ajut la invațat. Stiu cum te simti, si eu am trecut prin asta. Am vorbit cu mama si in vacanța de iarna voi veni la bunica. Asa vom avea mult timp sa ne vedem. Vineri vreau sa mergi la bunica sa iti dea ceva. Ti-am trimis un pachet. Pe langa cadouri ți-am lasat si niste foi care te vor ajuta sa inveti mai repede si mai bine pentru examen. Maine dupa ce vin de la școala te sun, asa ca sa fii cu ochii pe telefon. Cu drag, Maria. Știu...e cam ciudațica.. Sper ca te-am ajutat! ✋

picioread: Mulțumesc mult
Răspuns de Utilizator anonim
0
Chere Ramona,

Je suis contente de recevoir tes nouvelles. J'espere que tu auras plein de succes pour ton examen final, je sais que tu es capable de le reussir. 
Ne t'inquiète pas pour notre rendez-vous, nous aurons l'occasion une prochaine fois, je peux comprendre que tu dois beaucoup plus travailler que l'annee dernier.
Comme toi, j'ai un programme tres charge parce que en meme temps avec mes etudes je travail dans un bistro, pas loin de chez moi, donc je suis obligee de m'organisee. Mais pourquoi pas, reserver un peu du temps pendant un weekend de venir te visiter. On reste en contacte. 

Bisous! Ramona 

Utilizator anonim: Imi cer scuze, nu stiu daca trebuia scris in franceza. :D
Alte întrebări interesante