Studii sociale, întrebare adresată de alinahrisca66, 8 ani în urmă

dragii mei copii elevi sau oameni Vă rog frumos să mă ajutați dacă vreți dar să mă ajutați corect și frumos și caligrafic nu o să vă spun o întrebare care nimeni nu au putut să o facă până acum Cum faci un proiect despre jignirea drepturilor copiilor că o să știți aici în această parte a lecției veți înțelege pas cu pas cum să construiți un proiect de sprijinirea drepturilor copiilor urmăriți întrebările și sfaturile următoare unul Cu ce scop și pentru cine facem proiectul proiectul trebuie să concentreze pe rezolvarea unei probleme ce visează respectarea și promovarea drepturilor copiilor la rubrica suntem activi în lecții de proiect veți găsi mereu probleme de acest gen puteți propune spre rezolvate proprii în care apar în școală sau în localitatea voastră rezolvarea problemei este scopul proiectului el va ajuta că anumiți copii să își facă auzit voce și probleme cu care se confruntă ei vor fi beneficiari acestui proiect u-2 cam mâniat indian scopul și acțiuni vom iniția după identificarea problemei îți Stabiliți activități puteți realiza împreună astfel încât să rezolvați problema pentru aceste sfaturi utile de repede că suntem activi în lecție de proiecție de la el dar la alt fel de bine puteți propune și voi activități pe care le arătați în cadrul proiectului drept cine va fi răspuns afli cine va fi parteneri este bine să vă Împărțiți sarcină Stabiliți Cine este responsabil pentru fiecare activity Încercați să îi implicați pe toți colegii dacă Găsiți la că dacă Găsiți pentru fiecare din tot încercat să îți implicați pe toți colegii dacă Găsiți și alte instituții din afară școli cu care colaborați le puteți atribui rolul de partenerii Vă rog frumos să citiți de pe carte pentru că el așa ce scriu eu nu înțeleg pentru că spun foarte repede de asta Aș vrea să mă ajutați vă blochez​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de flumusica
3

Răspuns:

în ultima vreme,problema oamenilor de culoare este tot mai cunoscuta după ce săptămâna asta a fost ucis un om chiar de polițiștii care îl imobilizaseră.

copiii de culoare nu pot ieși pe strada in preajma celor albi,spun ei,pentru că sunt bătaia lor de joc. sunt discriminați in ultimul hal și asta nu este normal!

și ei sunt tot oameni,uneori mai buni și mai darnici că noi,asta pentru că ei poate sunt mai săraci ca noi. eu ii îndrăgesc mult pe copiii de culoare deoarece au curajul a își spună opinia publică,deoarece sunt foarte răniți de diferențele făcute de unii ca noi.

multe persoane publice și cunoscute au început să publice pe insta-story hastagul #blackmatter. acest hastag a ajuns să fie foarte cunoscut în nici o săptămână. de la persoane cunoscute a ajuns să fie distribuit și de persoane normale,printre care și eu.

eu mi-am spus părerea public: persoanele de culoare sunt tot că noi,unele sunt chiar mai bune ca noi din toate punctele de vedere. și dacă stăm să ne gândim,suntem în 2020 și încă suntem jigniți din cauza felului de muzica pe care îl preferam sau culoarea pielii. Dumnezeu e bun cu vei buni și rău cu cei răi,asta nu ar trebui sa o uităm niciodată.


alinahrisca66: te pup soro îți mulțumesc pentru răspuns
alinahrisca66: și eu nu ziceam de jignire
alinahrisca66: eu de alt ceva
Alte întrebări interesante