Engleza, întrebare adresată de madalina200444, 8 ani în urmă

*Dreams and worries*
de tradus în romana
COROANA!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Meme12345678910
4

Vise și griji

Mama si tata sunt chiar ingrijorati.Ei cred ca noi nu putem spune,dar atmosfera este asa de tensionata in cat ai putea sa o tai cu cutitul.

Aparent compania lui tata mint multi oameni deoarece acolo nu a fost munca indeajuns.Ar putea tata sa fie supranormativ si el? Daca el isi pierde locul de munca ne putem lua adio de la sarbatori si de la ziua de nastere.Imi doresc sa fii stiut ce se intampla.

Mi-am luat proiectul meu legat de mediul inconjurator iar profesorului chiar ia placut.Imi doresc sa spun acelasi lucru si despre prieteni mei.Ei cred ca eu exagerez si asta ma face sa ma intristez.Mi-as dori ca ei sa realizeze cat de rea este situatia.Am mers pe litoral in weekend și acolo a fost multa mizerie pe plaja.Tot ce vă preocupa sunt baieti.Dur, recunosc că este o mica problemă.

Răspuns de catuta2004
5

13 mai

  Mama si tata sunt foarte ingrijorati.Ei cred ca noi nu putem sa ne dam seama, dar atmosfera este atat de tensionata incat ai putea s o tai cu un cutit.Aparent compania tatei dat foarte multi oameni afara din cauza ca nu este suficienta munca.Putea si tata si fie redundant?(adica fara servici)Daca isi pierde jobul putem, spune adio de la vacante si cadouri.Mi as fi dorit sa stiu ce se intampla.

  Am facut un proiect despre mediu si profesorului chiar i a placut.Mi as fi dorit sa pot sa spun acelasi lucru si despre  prietenii mei.Ei cred ca exagerez si asa ma supara.Mi as dori ca ei sa inteleaga cat de grava este situatia:am fost la mare pentru  weekend ul bancar si acolo era foarte multa murdarie pe plaja.Lor le pasa decat de baieti.Desi, recunosc erau si ei o mica problema.E. nu a sunat!A

Din nou, textul a foarte ciudat, dar sper ca te am ajutat!

Alte întrebări interesante