Limba română, întrebare adresată de danielexpertmo, 9 ani în urmă

Dupa ce ai citit fragmentul de mai sus(O poveste cu un hobbit),ce fel de personaj este Bilbo Baggins?Real sau fantastic?Argumenteaza mai jos raspunsul tau. REPEDE PLS!! COROANA SI 25 PUNCTE.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
9
 Bilbo Baggins este un personaj real Reiese din ,, Stapanul Inelelor,, atunci cand el are o vizita neanuntata din partea lui  Gandalf care era un vrajitor si  a unui grup de 13 pitici care erau condusi de  Scut-de-Stejar.
Pitici erau castiga Balin, Gloin, Bifur, Bofur, Bombur, Dwalin, Ori, Dori, Nori, Óin, Kili și Fili. Acestia aveau nevoie de un nou membru suplimentar pentru a  Muntele Singuratic. Si sa il infranga pe balaurul Smaug. Iar dupa aceea pornesc in aventura. Acestia reusesc sa castiga ce si-au propus. Iar acesta accepta foarte putin din ce i sa propus.

danielexpertmo: tot nu inteleg de ce e rea
Utilizator anonim: Pentru ca participa la unele actiuni
Răspuns de Utilizator anonim
0
Bilbo Baggins este un personaj real si un hobbit care nu ii plac deloc aventurile.El,intr-o dimineata primeste o venire neanuntata din partea lui Gandalf si cei 12 elfi ai lui Scut de Stejar.
 Ei aveau nevoie de un ajutor,de un om puternic ca sa ii insoteasca in expeditia pe muntele „Singuratic”ca sa il doboare pe balaurul Smaug.Ei se duc si reusesc izbanda.

danielexpertmo: tot nu inteleg de ce e real
danielexpertmo: dc e real
Utilizator anonim: Wow,n-ati invatat?
danielexpertmo: nu ,abia sunt a 6a
Alte întrebări interesante