Evaluare Națională: Lb. Română , întrebare adresată de crisulinica, 8 ani în urmă

după textul de mai sus scrie o compunere cu titlul meritul feciorului în care să explici care dintre cei trei feciori ar fi meritat după părerea ta să fie sfetnic al regelui . Intre 10 și 12 rânduri de caiet studențesc . Este urgent dau coroana și 100 de puncte . Până la 17:10

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ctinamaria31
61
Daca batranul nu si-ar fi asumat meritul pentru educarea celor 3 baieti, cred ca rolul de sfestnic ar fi trebuit sa ii revina baiatului mic, Adrian. Toti trei au dobandit calitati extraordinare, dar degeaba stii sa faci lucruri superbe si nemaintalnite din lemn daca esti bolnav si nu stii cum sa te insanatosesti. Degeaba ai o tinta buna daca te imbolnavesti. 
In opinia mea, sanatatea este cel mai de pret lucru din lume, iar sanatatea este strans legata de alimentatie. Adrian a invatat cum sa deosebeasca plantele otravitoare de cele tamaduitoare. 

Se stie prea bine ca un rege are multi dusmani care ii vor raul. Cred ca Fiul cel mic l-ar putea scapa din multe necazuri nelasandu-l sa manance ori sa bea ceva otravit, ori, in caz contrat, stiind exact antidotul. 

Si pasarile il pot ajuta pentru ca acestea il pot vesti din timp daca vin dusmanii, dandu-i astfel mai mult timp sa se pregateasca pentru aparare. 

crisulinica: Ce fac daca s-a blocat butonul de coroana
ctinamaria31: nu s-a blocat. Devine activ dupa 5 minute de la postarea rapunsului.
crisulinica: Ms muuult . Raspunsul tau este excelent . Sper să pot ajuta si eu lumea asa cum m-ai ajutat tu pe mine
ctinamaria31: cand o sa ai si tu varsta mea, sigur o sa iti vina ideile la fel de usor ;)
Alte întrebări interesante