E= (-1) la puterea k+1 inmultit cu 5/6 - (-1) la puterea k inmultit cu 3/4 + 2/3 inmultit cu (-2/3) la put. 4k + (-2/3) la put. 4k+1 , unde k∈N
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Avem doua cazuri : cand k este par si cand k este impar .
Caz 1 : k este impar
E =
+
-
+
=
+
=
= 
Caz 2 : k este par
E = -
-
+
-
= -
-
= -
= - 
Caz 1 : k este impar
E =
Caz 2 : k este par
E = -
gheorghezamoste:
multumesc mult , ma mai poti ajuta cu unu aproximativ la fel?
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă