Limba română, întrebare adresată de suntsuper, 9 ani în urmă

E frumoasa compunerea? Si e corecta gramatical? cum e formuata? Alineatele sun puse bine?

     Toti au inceput sa alerge cu viteza. La jumatatea traseului o fata s-a impiedicat si a cazut. Au chemat repede medicii si au consultat-o. Ea isi rupsese mana.
     Acest incident s-a intamplat vara trecuta. Auzisem ca va fi o tabara sportiva. Mi-am anuntat prietenii si am hotarat sa mergem si noi.
     In siua cand trebuia sa plecam eram foarte bucurosi, mereu ne-am dorit sa mergem intr-o tabara sportiva.A m urcat in autobuzul taberei si am pornit. Ajunsi, cei de acolo ne-au anuntat ca se va da o proba de viteza, ca sa vada cat de bine sunte pregatiti.
     Incepuse proba -sa zic cursa?-. Acum avuse loc incidentul. Nu am crezut vreodata ca perietena mea cea mai buna o sa cada si o sa-si rupa mana. Mi-a parut raut pentru ea, mai ales cand am aflat ca trebuie sa se intoarca acasa. M-am simtit ingrositor -sau groznic, oribil?-, nu vroiam sa plece asa ca am decis sa plec si eu . Nu am bagat de seama cand toti imi spuneau sa raman, nu puteam sa stau fara ea. -e tot ce am-
     Nu-mi va parea niciodata rau ca am decis sa plec din tabara care o asteptasem doarte mult, pentru ca sa stau alaturi de prietena mea. 

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ssimona2154
2
    Toti au inceput sa alerge cu viteza. La jumatatea traseului o fata s-a impiedicat si a cazut. Au chemat repede medicii si au consultat-o. Ea isi rupsese mana.
Acest incident s-a intamplat vara trecuta. Auzisem ca va fi o tabara sportiva.   Mi-am anuntat prietenii si am hotarat sa mergem si noi.
In ziua cand trebuia sa plecam eram foarte bucurosi, mereu ne-am dorit sa mergem intr-o tabara sportiva.Am urcat in autobuzul taberei si am pornit. Ajunsi, cei de acolo ne-au anuntat ca se va da o proba de viteza, ca sa vada cat de bine suntem pregatiti.
Incepuse  cursa.
 Acum avuse loc incidentul. Nu am crezut vreodata ca perietena mea cea mai buna o sa cada si o sa-si rupa mana. Mi-a parut raut pentru ea, mai ales cand am aflat ca trebuie sa se intoarca acasa. M-am simtit ingrozitor , nu vroiam sa plece asa ca am decis sa plec si eu . Nu am bagat de seama cand toti imi spuneau sa raman, nu puteam sa stau fara ea. 
Nu-mi va parea niciodata rau ca am decis sa plec din tabara care o asteptasem foarte mult, pentru ca sa stau alaturi de prietena mea.

Compunerea e frumoasa...am corectat cateva greseli....si cand scri pe caiet sa lasi alineat....  :D

suntsuper: ce ai corectt, ca nu mi dau seama
Alte întrebări interesante