Limba română, întrebare adresată de maria667, 8 ani în urmă

e o compunere care să fie puțin horror cu titlul noaptea în pădure care să conțină introducerea cuprins și încheiere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iordachemada422
4

                                          Noaptea in padure

     Ne mutasem in noul oras ,mie si lui Robin nu ne prea placea ,erau multe lucruri cidate . Mai ales ca ne pierdusem cateleu prin orasul asta ciudat . De 3 ore il cautam pe Rex .

     Nu am reusit sa il gasim ,seara a sosit ,iar eu m-am dus in camera mea .

Parintii erau plecati la petrecera vecinului Ben . Cum dormaem eu vine fratele meu si imi zice :

    -Hai in padure sa il cautam pe Rex !

   - Ai inebunit e ora 12 noaptea  

  - Nu vii bine eu merg.

   Nu stiu cum a reusit sa ma convinga ,dar am mers in padure cu el .

  Pe drum ne -am intalnit pe drum cu un copil din cartier ,un.... prieten ...cred . Cand ii spuneam unde mergem el tot insista sa nu mergem, sa nu mergem ,dar noi nu l-am ascultat .

  Am mers si cand am ajuns am observat ca nu eram in paure ,eram intr-un cimitir .Am hotarat sa il catam si pe aici ,poate il gasim .

  Lion tot insista nu mergeti nu mergeti , cat spunea el am dat de o piatra funevrara pe care scria inscriptionat cu litere mari  LION TERRQ . Dintr-o data Lion se transforma in mumie si ne zambeste ....noi ne indepartam usor, usor  si eram speriati  .....Deodata am zberat si Robin a aprins din greseala lanterna sa cu helium si Lion a inceput sa se topeasca .

  Ne am calmat umpic si am  auzit niste pasi in spate .Ne-am intors era Ben cu o lanterna normala . Vecinul ne-a intrebat ce cautati aici la ora asta .M-au trimis parintii vostri de la petrecere sa vin sa vad ce faceti si am auzit-o pe Kira cum zbeara . Da eu sunt Kira . Spun eu intrerepandul ....nimic ,gata .  Sa mergem zice Ben . Si fix in acel moment Robin se impiedica de o piatra funevrara si ii cade lanterna din mana care se sparge . Pe aceasta piatra scria  BEN ELIGTHON . Ben se transforma ca celalalt in mumie si se apropie de noi , Robin aprinde lanterna ,dar nimic ,,eu strig :

    - Ai stricat-o

   - Nu eu, zice Robin

   - Ce mai cont..........

AM SCRIS MULT M-AM CHINUIT , DACA VREI PLZ COROANA

SUCCES

Alte întrebări interesante