Engleza, întrebare adresată de goodlife4me19, 8 ani în urmă

E URGENTTTTTTTTTTTT!!!! TRADUCEȚIMI TEXTUL

Who i am going to be in 10 years time. - titlul

Jobul sau slujba mea favorita este de a fi soldat.
Probabil ca asta voi fi în vitor. - introducere

De mic miau plăcut armele și jocurile cu împușcături și jocurile cu polițiști. De asemenea miau plăcut și filmele de acțiuni care conțineau spioni, agenți secreți și tot ce tine de cuvântul lege. La vârsta de 10 ani am primit ca cadou o arma "nerf" cu gloanțe de burete și am început sa ma joc cu ea. Trageam în pereți, păpuși și chiar și în lucruri în care nu trebuie sa trag. La 11 ani am devenit dependent de aceasta chestia și oriunde ma duceam, ma prefaceam ca sunt un polițist. Deci, cred ca asa o sa fie. Peste 10 ani o sa fiu un soldat priceput cu salariul mare și care va proteja acesta tara fără frica. O sa manuiesc armele ca rambo și o sa ma lupt ca Bruce Lee. La bătrânețe o sa fiu cel mai dur bătrânel din România și o sa ma bucur de toți bani făcuți la tinerețe.

În concluzie, peste 10 ani o sa fiu un soldat foarte priceput și neînfricat chiar și la bătrânețe​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeagabriela05
1
My favorite job is to be a solider.Maybe this is what I am going to be.

As a child I liked weapons and shooting or police games.I also liked action films with secret agents and spies and everything that was about law.At 10 years old I received a nerf toy and I started playing with it.
I shot in the walls,dolls and even things I didn’t needed to.At 11 years old I started begin dependent of that thing,wherever I went it was with me...I pretended to be a policeman.So I think that’s what is going to be.After 10 years I am gonna be a good solider with a good salary that is gonna protect this country without fair.I will handle my weapons as they go and I am gonna fight with Bruce Lee.When I will be old I’ll be the most proud old man from Romania and I’ll be glad of all the money I made.

In conclusion,10 years later I’ll be a very good solider and fairness just like as in old age.

goodlife4me19: mulțumesc dar lam tradus singur
Alte întrebări interesante