Ec. exponentiala: 6^(x^2+1)=7^(x^2-1)
// Am ajuns la (7/6)^(x^2)=42.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Pana aici e bine, mai departe:
x^2=log in baza 7/6 din 42
x=+/- radical (log in baza 7/6 din 42)
x^2=log in baza 7/6 din 42
x=+/- radical (log in baza 7/6 din 42)
Qubicon:
Asa mi-a dat si mie initial, dar la raspunsuri era altceva.
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă