Informatică, întrebare adresată de csdrog, 8 ani în urmă

Efectele negative si pozitive ale internetului. Randuri, cam cat o foaie A4 (fata/spate)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlexandruOlteanu13
3
O sa fac o compunere asa ca fii pe faza. :)) Sper sa fie ok.

Internetul a aparut dupa cum bine stim acum ceva timp si motivul aparitiei
acestuia a fost accesarea mai rapida si eficienta a informatiilor.
Multi au inceput sa il foloseasca pentru aflarea de antidoturi la unele boli,
ce sa faca in anumite situatii limita. Ideea e ca pe interrnet se gasesc multe
lucruri frumoase, chestii pe care ai sta sa le cauti o gramada de timp in viata reala, cautand omul potrivit care sa iti spuna ce cauti.
   Insa, ca orice lucru care are o parte buna, are si una negativa.
Nu dupa mult timp au aparut jocurile, filmele, retelele de socializare care i-au captat in special pe tineri. Aceste lucruri au distrus considerabil socializarea dintre acestia. Daca inainte copiii ieseau la joaca pe strazi, mergeau la scaldat, la cirese sau la alte prostii ale copilariei, acum parintii se roaga de ei sa iasa din casa, sa nu isi mai petreaca atata timp in fata ecranului.
De asemenea, aceste ore indelungate provoaca defecte ale vederii si inrautatirea acestora. De ce credeti ca atatia adolescenti din ziua de azi poarta ochelari? Statul in casa provoaca sedentarismul si asa apar bolile printre care cea mai cunoscuta este obezitatea. Un procent considerabil de oameni din aceasta lume sufera de obezitate, totul pentru ca a fost eliminata miscarea fizica si eforturile. Internetul a ajuns pana acolo incat iti poti cumpara lucruri online, fara sa te ridici macar din canapea. Este intradevar folositor atunci cand vrem sa vedem o ruda de departe pe web insa atunci cand incepem sa vorbim prin mesaje cu o fata care este din orasul nostru prin mesaje in loc sa ne intalnim, atunci este o problema.
In concluzie, internetul are laturi pozitive si este foarte folositor insa noi trebuie sa selectam ce cautam si de ce ne folosim. Cheers


Sper ca este bine. Salut. :)
Alte întrebări interesante