Efectuati calculele: a=-12+(-15+23)= b=(-7+11)-(-15)= c= -1\3+1\2= d=-2\5-7-3= d=(-4)·(-15+17)= f=(-2)²·(-7+12)= g= 2 1\3-3 1\2= h=(-1)⁵·(-2³-13)= i= 2\7+2-4\3= vreau rezultate multumesc :)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
a= -12-15+23+-4
b=-7+11+15=19
c=-1/3 amplifici cu 2 dar -1/2 cu 3 si se primeste=> -2+3/6= 1/6
d=-4*2=-8
f=4*5=20
g= 2/1 amplifici cu 2 -7/2=> 4-7/2=-3/2
h=-1*(-8-13)= -1*-21=21
b=-7+11+15=19
c=-1/3 amplifici cu 2 dar -1/2 cu 3 si se primeste=> -2+3/6= 1/6
d=-4*2=-8
f=4*5=20
g= 2/1 amplifici cu 2 -7/2=> 4-7/2=-3/2
h=-1*(-8-13)= -1*-21=21
10032000:
aici e rezolvarea fara exercitiu nuu?
Alte întrebări interesante
Istorie,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Ed. tehnologică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă