efectuati calculele aplicand formula (a+b)×(a-b)=a²-b²
(7+4√3)·(7-4√3)=
(6√2-8)·(6√2+8)=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
(7+4√3)·(7-4√3)= 7²-(4√3)²= 49-48= 1
(6√2-8)·(6√2+8)= (6√2)²-8²= 72-64= 8
(6√2-8)·(6√2+8)= (6√2)²-8²= 72-64= 8
Răspuns de
1
(7+4√3 ) * (7-4√3) = 7²-(4√3)² = 49 - 16√9=49-48=1
(6√2-8) * (6√2+8)= (6√2)² - 8² = 36√4- 64 = 72-64 = 8
Sper ca ti-am fost de ajutor ! :)
(6√2-8) * (6√2+8)= (6√2)² - 8² = 36√4- 64 = 72-64 = 8
Sper ca ti-am fost de ajutor ! :)
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Chimie,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă