efectuati ,utilizand factor comun
alitta:
Enunti incomplet !
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
6
nu ai dat nici un exercițiu, așa că îți explic cum se face:
a*b+a*c=
a*(b+c)
sau
a*b-a*c=
a*(b-c)
a*b+a*c=
a*(b+c)
sau
a*b-a*c=
a*(b-c)
Răspuns de
3
2*3+2*4=
=2*(3+4)=
=2*7=
=14
=2*(3+4)=
=2*7=
=14
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Biologie,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă