Efectueaza in 2 moduri
(63) :3 =
(10+2): 2 =
(9+6):3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Explicație pas cu pas:
(6+3):3=9:3=3
(6+3):3=6:3+3:3=2+1=3
(10+2):2=12:2=6
(10+2):2=10:2+2:2=5+1=6
(9+6):3=15:3=5
(9+6):3=9:3+6:3=3+2=5
Utilizator anonim:
si la (6+3):3?
Răspuns de
10
1. Calculează în 2 moduri:
( 6 + 3 ) ÷ 3 = 9 ÷ 3 = 3
( 6 + 3 ) ÷ 3 = 6 ÷ 3 + 3 ÷ 3 = 2 + 1 = 3
( 10 + 2 ) ÷ 2 = 12 ÷ 2 = 6
( 10 + 2 ) ÷ 2 = 10 ÷ 2 + 2 ÷ 2 = 5 + 1 = 6
( 9 + 6 ) ÷ 3 = 15 ÷ 3 = 5
( 9 + 6 ) ÷ 3 = 9 ÷ 3 + 6 ÷ 3 = 3 + 2 = 5
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă