Limba română, întrebare adresată de swowtv007, 8 ani în urmă

Efectueaza un eseu reflexiv cu tema " Scoala e o cladire cu patru pereti in care se afla viitorul " VA ROG!!! MAXIM PUNCTE!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de diza46140
0

Școala este o lume nemărginită a cunoașterii. Este locul în care studenții își petrec cea mai mare parte a timpului și studiază. Cât de greu i-a fost pentru un copil care a venit în clasa întâi să tipărească fiecare literă, fiecare număr cu mâinile lui mici și cât de ușor i-a fost să găsească un limbaj comun cu semenii săi. Școala este o familie mare pentru fiecare elev și, ca în orice familie, școala are proprii părinți - profesori. Ei au fost cei care ne-au învățat primii să scriem, să citim, să înțelegem profunzimea cunoașterii. La școală găsim prieteni adevărați, dobândim cunoștințe și învățăm despre viață. Școala ne oferă sprijin, ne oferă căldură și bucurie. Profesorii ne dedică sufletul. Atmosfera confortabilă a școlii este trădată de pereți, pe care sunt desenate personajele basmelor pentru copii. Școala găzduiește numeroase evenimente în care copiii cântă cântece, dansează, recită poezii, spectacole de actorie. La astfel de evenimente fiecare copil își poate arăta talentele altora. Școala noastră este înconjurată de un parc frumos și confortabil. Pe teritoriul școlii există un teren de baschet, diverse bare orizontale.

Școala este una dintre cele mai minunate momente din viața unei persoane. Amintirile despre ea rămân cele mai strălucitoare. Uneori mă uit la elevii de clasa întâi și îmi doresc foarte mult să dau timpul înapoi și să mă întorc la școala elementară, să retrăiesc bucuriile și greutățile elevilor note mai mici. Îmi iubesc foarte mult școala și probabil că voi fi foarte trist să o părăsesc. Cred că atunci când vom crește și vom avea deja propriile familii, ne vom aminti cu tristețe de copilărie, de anii de școală lipsiți de griji, de casa noastră de școală, care era atât de caldă și confortabilă, și de colegii noștri de clasă, care ne-au devenit oameni dragi.

Mini-eseuri despre școala noastră, care va împlini 20 de ani în 2015

Mini-eseu pe tema „Școala mea”.

Școala este începutul. Treptat transformă o persoană într-o personalitate, aici ne construim „eu”. Școala este sursa principală a cunoștințelor și abilităților noastre, în cea mai mare parte, aici am învățat ce putem și putem face astăzi. În ea, învățăm să fim cinstiți, receptivi, intenționați, să învățăm să trăim în echipă și să supraviețuim tuturor eșecurilor noastre, pentru că multe se întâmplă pentru prima dată în anii de școală. La școală, nu doar dobândim cunoștințe, ci și comunicăm cu prietenii, ne facem noi cunoștințe, unii dintre ei devin cei mai buni prieteni noi pe viață.

Aș vrea să spun un cuvânt special despre profesori. Atenția lor pentru noi, răbdarea este admirabilă, pentru aceasta aș dori să le mulțumesc mentorilor noștri. profesori de școală invata-ne sa ne depasim lenea, dezorganizarea, sa nu ne oprim aici si sa mergem mai departe pentru noi victorii! De asemenea, ne pot da sfaturi înțelepte.

Anii vor trece și ne vom aminti de școală, de colegi, de profesori. Aceste amintiri vor fi bune pentru că anii de școală sunt ani minunați.

Shutkina Victoria, 8b.

Școala mea este mândria mea

SPER TE-AM AJUTAT

AM STAT 3H ÎL SCRIU...

Alte întrebări interesante