Limba română, întrebare adresată de andreea8871, 8 ani în urmă

Elaborati un monolog al unui urs care se adresează oamenilor încercând să îi convingă să nu mai taie copacii în 50-70 cuvinte. Folositi 5 pronume de politețe. Dau coroană!!!Plzz!!Repede!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iulianavasilicp470z4
4
Oameni dragi , pădurea și tot ceea ce o înconjoară este casa noastră , aici ne-am născut , trăim și murim , la fel ca și dumneavoastră vrem liniște , hrana și o familie fericita , la fel ca si dumneavoastră vrem sa ne găsim hrana și sa ne creștem puii în siguranță !
Credeți dumneavoastră ca acest lucru este posibil când suntem vânați , împușcați sau duși la zoo ? Credeți dumneavoastră ca putem trai liniștiți când dumneavoastră ne distrugeți copacii ? Copacii pentru noi înseamnă adăpost dar și o sursa de hrana , credeți ca este bine ceea ce faceți ? În ritmul ăsta , eu cu familia mea vom veni în oraș după hrana și alt adăpost. Așa ca intelegeti-ne dumneavoastră și pe noi , nu ne tăiați copacii fiindcă la umbra lor dormim vara , fiindcă de acolo mâncăm , printre copacii din pădure se ascunde casa noastră. Așa ca va rugam , nu de distrugeți casa !
Alte întrebări interesante